Rigaguiden
1 Start
2 Om Riga
3 Innan du reser
4 Resan
5 Rigaguiden
6 Om oss
 » Hotell i Riga         » Restauranger i Riga         » Attraktioner i Riga         » Shopping i Riga         » Barer och klubbar i Riga         » Reseböcker till Riga
Genvägar:

- Startsida
- Snabbfakta om Riga
- Kommunikationer
- Inför resan
- Snabbguide i lettiska
- Boka resa till Riga
- Reseguidens startsida
- Hotell i Riga
- Mat och dryck
- Sevärdheter
- Shopping
- Barer och klubbar
- Reseböcker & rese-tidningar

- Om oss
- Tipsa en vän
- Länkar
- Sitemap

Guideböcker till Riga

Det finns många bra guideböcker till RigaEn bra guidebok, resebok eller resetidning är nästan ett måste för ett lyckat besök i Riga. I en bra guidebok kommer du att få matnyttiga tips på sevärdheter, restauranger och liknande, som är svåra att hitta på internet.

Med en bra resebok i fickan eller handväskan blir Rigavistelsen genast mycket enklare. Man hittar rätt, blir guidad med hjälp av bilder, kan läsa proffsomdömen på attraktioner och så vidare.

Här nedan har vi tipsat om några guideböcker, reseböcker och resetidningar till Riga.

Invid varje tips finns även en länk till en butik där du enkelt kan beställa hem produkten till ett lågt pris.

Best Of Riga
En guidebok på engelska som är extremt prisvärd! Här finns det mesta du behöver för en lyckad vistelse med t.ex. guide över museum, historiska fakta och bra restaurangtips.
Pris: 59 kr inkl moms
» Länk till Bokus

Riga ..
Den kanske bästa svenskspråkiga guideboken för dig som ska åka till Riga! Hela 150 sidor och fylld av tips och bilder. Boken är utgiven  av välkända Berlitz. Rekommenderas!
Pris: 69 kr inkl moms
» Länk till Bokus

Baltic Cities
Den perfekta guiden för dig som vill veta allt om de baltiska städerna inklusive, men inte begränsat till, Riga! Här finns också guider över bl.a. Riga, Vilnius och Kaliningrad. Jättebra för dig som vill utforska på egen hand eller är på en längre resa i Baltikum!
Pris: 160 kr inkl moms
» Länk till Bokus

Resetidningar till Riga
En guidebok i form av en tidning med aktuella reportage, många bilder etc kan vara ett bra alternativ till en resebok (vanlig guidebok) till Riga. På nätet kan man beställa prisvärda provprenumerationer till sig själv eller någon annan på massvis av bra resetidningar.
» Tidningskungen

Letar du efter hotell i Riga?

Just nu är det väldigt bra priser på Hotels.com.

» Klicka här!


 

 

Copyright © Snuffis Webbproduktion 2010 | Sitemap | Annonsera | Kontakta oss | Om cookies | Rigaguiden.se - gratis resguide reseguide till Riga i Lettland
Läs om Dome Chatedral, Katthuset, Svarthuvudenas hus, Svenskporten, Frihetsmonumentet, Ockupationsmuseet och fler sevärdheter i Riga i Rigaguiden